深夜海產店  

深夜海產店  Midnight Dance


陸慧綿 LU Mian-Mian

2015│台灣 Taiwan│劇情片 Fiction│Color│DCP│26min


2016 里其蒙國際電影節

2016 洛杉磯亞太影展

2016 首爾國際女性影展

2015 高雄電影節


喝完這杯,擦乾眼淚,歡迎光臨:深夜海產店¬¬。酒促小姐芹芹曾經是國標舞選手,在一個失意的夜晚,原是人生失敗組、剩女、魯蛇的她,重新找回鼓舞自己的力量。而她需要的,只是一碗溫熱的回憶和人情味。


After being fired from her previous job, Qin-Qin, a 30-year-old beer girl, feels lost and tries to get drunk. Wandering through the darkened lanes of a fish market, she ponders the meaning of life. There she discovers a late night seafood stand, where she finds what she has been longed for…


  


台北華山 2 廳 10/20(四)15:20 ★

台北華山 2 廳 10/23(日)10:40 

創作者介紹

2017台灣國際女性影展中文官方部落格

2017女性影展 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()